Maatschappij tot Nut van 't Algemeen

Departement Bergum e.o.

 

SPEEL-O-THEEK:

Een speel-o-theek leent speelgoed uit aan ouders van jonge kinderen. Zoals bibliotheken een actueel aanbod in boeken, muziek en films hebben, heeft de speel-o-theek dit in speelgoed.
U kunt hier ook terecht voor advies over speelgoed. De speel-o-theek in Burgum  is een initiatief van NUT departement Bergum e.o. en wordt geleid door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers.

Aanbod

De speel-o-theek heeft een breed aanbod van speelgoed voor kinderen van 0 tot 9 jaar. Vrijwilligers zorgen voor een actueel aanbod en houden daarbij rekening met alle leeftijden en wensen. Zo kunnen uw kinderen 3 weken lang met speelgoed spelen zonder dat u meteen tot een (dure) aankoop over hoeft te gaan. De speel-o-theek biedt poppenwagens, Barbies, een keukentje, driewielers, Duplo, verkleedkleren en veel andere soorten speelgoed te leen aan. Er zijn ook veel puzzels en familiespellen te leen, leuk voor bijvoorbeeld schoolvakanties of logeerpartijen. Kortom: keus genoeg en voor ieder wat wils!

 

Doelgroep

De uitleenmogelijkheden zijn bedoeld voor (groot)ouders en gastouders van kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 9 jaar. Er geldt geen leeftijdsgrens voor kinderen met een beperking.

Kosten

Lid zijn van de speel-o-theek kost €15,00 per jaar, per gezin. Per lidmaatschap mogen 3 stuks speelgoed meegenomen worden. Leden van Nut Bergum e.o. hebben recht op een korting van €2,50

Inlichtingen

Voor meer informatie over de speel-o-theek kunt u contact opnemen met:

mevr. A. Hofstra    0511 - 46 52 87

mevr. T. van Nikkelen Kuyper  0511 – 46 41 80

Openingstijden

De speel-o-theek is geopend op:

Dinsdagmiddag: van 14:00 tot 15:30 uur
Vrijdagmorgen: van 10:30 tot 11:30 uur
Vrijdagavond: van 19:00 tot 20:00 uur

Locatie

De speel-o-theek heeft een permanente ruimte in de bibliotheek van Burgum aan de Schoolstraat 27 (centrum)

 

 

Volg ons op Facebook

©2023 Nut Bergum e.o.

Webdesign door Studio Trettjin Burgum