Lezing Pauline Broekema op 13 november 2019 in DBIEB

Woensdag 13 november is er in de Bieb in Burgum een lezing van Pauline Broekema. Opgave voor deze lezing kan ook via: https://dbieb.op-shop.nl/592/pauline-broekema-het-uiterste-der-zee/13-11-2019

Uiteraard kunnen er ook kaarten gereserveerd worden in de bibliotheek aan de balie.

Meer informatie over deze avond kunt u vinden in ons programmaboekje, op deze website onder programma en op de site van dbieb.

Nog ruimte aan boord, meld u aan voor de vaartocht op 14/9

Zaterdag 14 september 2019 varen we met de Marprinses van Burgum naar Leeuwarden en weer terug. Afgelopen zaterdagochtend hebben vele NUT-ters zich aangemeld om mee te varen. De boot zit nog niet vol, dus er kunnen nog meer mee. Dus als u graag mee wilt en was u vergeten u aan te melden, dat kan nog steeds. Dan graag even bellen met onze voorzitter Nini van Huizen, telefoonnummer 0511-463304. Betaling van de eigen bijdrage ( € 27,50 p.p. ) kan dan aan boord.

NIEUWE WEBSITE

De oude website van het NUT Bergum e.o. werkte niet meer goed. Vandaar dat het bestuur besloot om een nieuwe website te laten maken. Blij zijn we dan ook dat de nieuwe website nu online is. Hier kunt u bijvoorbeeld ons programma bekijken. En wat de eerstvolgende activiteit is. Veel plezier bij het rondneuzen op deze website.