NUT / dbieb Fryske Boekewike

Donderdagavond 9 november is er in het kader van de Fryske Boekewike een avond met Willem Verf, Jaap Louwes en Tet Rozendal.
Een avond in samenwerking met dbieb.
Informatie:

Tijdens ‘Heel Nederland Leest’ geeft Willem Verf een lezing over zijn boek ‘De wûndere leafde fan Emine en Einte’. Emine weet dat hij even verliefd op haar is als zij op hem. Waarom probeert hij haar dan toch te ontlopen? Einte worstelt met de vraag: kan dit, mag dat, heeft iemand die een moord verzwijgt het recht om van een ander te houden? Ondertussen voeden ze hun kinderen op, maken ze succesvol muziek en worden ze meegenomen door de actualiteit en de familiegeschiedenis. Het is het relaas van een wondere liefde.

Na een korte introductie door de schrijver zelf, zal Tet Rozendal een aantal liedteksten ten gehore brengen die onderdeel zijn van de roman. Jaap Louwes zorgt voor de muziek.   

Over Willem Verf
Willem Verf (Snits, 1949) woont sinds 1972 in Ikkerwâld, is getrouwd, heit en pake. Van beroep is hij romanschrijver, hij publiceerde zes boeken (romans, novellen, korte verhalen). Verf was de eerste winnaar fan de Fedde Schurer-prijs voor debutanten. 

Deze avond is voor NUT-leden gratis (voor 2 personen).

Wel is opgave bij dbieb nodig.
Vul bij Kortingscode in: NUT1799
Klik op kortingscode toepassen.
Vervolgens in het gele vlakje rechts 1 of 2 invullen en klik op verder.
Mailadres en telefoonnummer invullen.
Bij Enq cursusnaam: NUT
Bij Enq reden: anders
Klik op bevestigen
Algemene voorwaarden aanvinken + bevestigen
Graag tot dan!

Mailadressen

We zijn een bestand aan het opbouwen van emailadressen van onze leden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Alleen de emailadressen worden genoemd, geen verdere gegevens in het bestand. Inmiddels hebben we al erg veel adressen. We gebruiken dit bestand om informatie met u te delen. Bijvoorbeeld een herinnering voor opgave voor een activiteit.

Dit jaar zijn we begonnen met het je opgeven voor bepaalde activiteiten van het NUT. Bij de opgave wordt ook uw emailadres gevraagd. Nu komt het voor dat het opgegeven emailadres nog niet bij ons bekend is. Wij voegen deze dan toe aan ons bestand.

Wilt u niet dat uw emailadres in dit bestand wordt opgeslagen, geef dit dan aan ons door. Dan graag een email naar info@nutbergumeo.nl