We zijn een bestand aan het opbouwen van emailadressen van onze leden. We gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om. Alleen de emailadressen worden genoemd, geen verdere gegevens in het bestand. Inmiddels hebben we al erg veel adressen. We gebruiken dit bestand om informatie met u te delen. Bijvoorbeeld een herinnering voor opgave voor een activiteit.

Dit jaar zijn we begonnen met het je opgeven voor bepaalde activiteiten van het NUT. Bij de opgave wordt ook uw emailadres gevraagd. Nu komt het voor dat het opgegeven emailadres nog niet bij ons bekend is. Wij voegen deze dan toe aan ons bestand.

Wilt u niet dat uw emailadres in dit bestand wordt opgeslagen, geef dit dan aan ons door. Dan graag een email naar info@nutbergumeo.nl

 

 

 

Mailadressen

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *